e>

marți, 21 februarie 2012

Martisoare flower power si invitatie la targ

Pot sa caracterizez foarte scurt activitatea din ultima vreme: munca, munca, munca... Cu satisfactii mari, e drept, dar s-a acumulat si ceva oboseala. Nu ma plang, eu am ales drumul asta, dar ca de obicei cand ajung sa fiu atat de obosita, cel mai mult de suferit are blogul, dar despre asta un pic mai tarziu....

Acum sa trecem la lucruri mai frumoase - de Martisor va astept la targ, sau mai bine zis targuri...

In primul rand va invit la Muzeul Taranului Roman si, ca paranteza, sunt tare mandra ca am fost admisa :D

Veniţi între 24 şi 29 februarie 2012, la Târgul Mărţişorului de la Muzeul Ţăranului Român.
Peste 200 de meşteri ţărani, artişti plastici şi studenţi vă aşteaptă să târguiţi mărţişoare tradiţionale, mărţişoare de criză şi suprarealiste, vintage și recycle, meşterite din lut, textile, lână, hârtie sau fetru — mărţişoare de toată mâna.
Fie că le veţi lua de drag, pentru a le purta, fie că le veţi dărui, fie credeţi că vă vor aduce noroc sau că vă vor feri de rele, veţi avea de unde alege.
Nu vor lipsi nici mărţişoarele gastronomice: turtă dulce, dulceţuri, zacuscă, gem de prune, kürtös kalács, prăjiturele de Alexandria şi de Baia Mare, suc de mere de Mălâncrav, miere şi alte bunătăţi.

Nu trebuie decât să vă abateţi pe la noi în perioada 24 - 29 februarie 2012, între orele 10:00 şi 18:00.
Preţ bilet: 6 lei, 3 lei (elevi, studenţi, pensionari)



In al doilea rand va astept la Brasov :D! Tragul este organizat de Primarie si se va desfasura in perioada 24 februarie-1 martie, pe Aleea Parcului Central Nicolae Titulescu. Din pacate pentru acest targ nu am afis :| Iar daca va intrebati cum pot fi in doua locuri odata, ei bine, nu pot. La MTR sefa va fi prietena mea Ruxi, ajutorul nr.1 in materie de martisoare si nu numai. Pe mine o sa ma gasiti, probabil congelata, la Brasov.

Sa va vina sa credeti, sau nu, avem si un targ cu numarul trei. Nu-i de mirare ca nu-mi mai vad capul de treaba... deci va va astept (e drept ca nu in carne si oase!) si la Sun Plaza, de data asta pana pe 8 martie!


Acum sa trecem la partea flower power a postarii, adica la martisoare. Dupa cum va ziceam la inceput, nu prea am avut timp de blog si/sau de poze... Poate reusesc sa remediez situatia inainte sa plec la Brasoc, nu de alta, dar am o gramada de lucruri cu care sa ma laud :D Pana una alta va las cu putinele poze pe care am reusit sa le fac azi :)




Pentru detalii click pe fiecare poza in parte. Toate martisoarele de anul acesta, aici.

Un comentariu: